PERES FREDSCENTERS VENNER

Mission:
 
Denne Facebook side er oprettet af gruppen Peres Fredscenters Venner for at styrke kendskabet til fredsarbejdet også med håb om at nuancere mediebilledet af et Mellemøsten, hvor vi mest hører om vold, krig og terror samt manglende fredsvilje. Donationer til Peres Fredscenter vil naturligvis altid blive hilst velkomne.

http://www.peres-center.org/
Konto: Nordea reg. 0047 Konto 0723277019
 
Generel information
Peres Fredscenter er en israelsk fredsorganisation, der gennem samarbejdsprojekter mellem palæstinensere og israelere arbejder med konkrete træningsprogrammer for at styrke ledelsesprocesser i en kommende palæstinensisk stat. Projekterne, der bl.a. omfatter handel, kultur, sport, landbrug, uddannelse, IT og medicin er med til at skabe tillid hos de to befolkningsgrupper. Medarbejderne tæller bådepalæstinensere og israelere. 
Særligt omfattende er et lægesamarbejde, hvor træning og efteruddannelse på israelske hospitaler er vigtigt. Transport og behandling af palæstinensiske børn på israelske hospitaler tæller over 900 børn om året. Betalingen for al dette sker gennem donationer fra organisationer, private og andre landes ambassader til Peres Center.
 
Sé mere på: