Windows Channels for communication - Khalonot Afikim LeTikshoret

Windows kommunikationskanaler er en græsrods non-profit organisation bestående af palæstinensiske og jødiske borgere i Israel, palæstinensere fra de besatte palæstinensiske områder og internationale grupper. Vi deler alle den opfattelse, at det er muligt at skabe en fremtid i regionen, der er baseret på demokrati, ligestilling, frihed, værdighed og sikkerhed for alle.

 Etableret i 1991, Windows har en unik erfaring i at udvikle og gennemføre langsigtede uddannelses programmer, der vedrører den skæve magtfordeling mellem de to parter og de ​​centrale spørgsmål. Vores programmer giver muligheder til de unge til at arbejde sammen og hver for sig i retning af at afslutte besættelsen, undertrykkelse, forskelsbehandling og andre krænkelser af menneskerettighederne.

Windows-programmer tilbyder en lettet søgen efter sandheden om både fortid og nutid sammen med konstruktive værktøjer til at håndtere disse komplekser. Et sådant værktøj er oprettelsen af ​​alternative medier, der kan bruges til at dele oplysninger og indsigt med et bredere publikum, ideelt set gennem en række workshops.

Ud over de mange forskellige programmer for unge, er teorier om forandring, tilgange og metoder, der er udviklet af Windows bruges til at træne og støtte pædagoger og kolleger. Windows tilbyder et sikkert rum for personer, der ønsker at dele følelser og tanker, og lære mere om situationen.

 

Sé mere på: http://www.win-peace.org/