ONE VOICE MOVEMENT

 

Vision

Onevoice er en international græsrodsbevægelse, der arbejder for at opnå accept mellem israelere og palæstinensere for at sætte dem i stand til at drive deres valgte repræsentanter mod en to-stats-løsning. 

Bevægelsen arbejder for at skabe konsensus for konfliktløsning og for at opbygge en menneskelig infrastruktur, som kan mobilisere folket til en forhandlet, omfattende og varig aftale mellem Israel og Palæstina, der ender besættelsen, sikrer sikkerhed og fred for begge parter, og som løser alle spørgsmål om status i overensstemmelse med folkeretten og de tidligere bilaterale aftaler. Grænserne fra 1967 danner grundlag for oprettelsen af ​​en uafhængig, levedygtig palæstinensisk stat, med permanente grænser og eventuelle ændringer, der skal aftales mellem de to parter. Bevægelsen erkender, at vold fra begge sider vil aldrig være et middel til at afslutte konflikten. 


Vores mission er baseret på, at almindelige mennesker har en afgørende rolle at spille i at skabe de politiske betingelser, der er nødvendige for at drive deres ledere mod en afslutning på konflikten og besættelsen. 

Sé mere på: http://www.onevoicemovement.org/